Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از خبرآنلاین، خبر بسیار تلخ و ناراحت‌کننده بود. زهره فکور صبور، بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون براثر مصرف زیاد دارو در سن ۴۳ سالگی درگذشت.  تحقیقات نشان داد تلاش تکنسین‌های اورژانس نیز برای احیای خانم فکور صبور که  اقدام به مصرف ۱۰۰ عدد قرص آرام‌بخش کرده بود، نتیجه نداده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

هنرمندی که پست‌های اینستاگرامی‌اش نشان می‌داد که امید به زندگی بالایی دارد، حتی روز گذشته هم پستی از یک مصاحبه قدیمی در اینستاگرامش منتشر کرد که گفته بود: «با اینکه از موقعیت فعلی خودم رضایت دارم، اما اگر به ۲۰ سال قبل بازگردم، هرگز این مسیر را انتخاب نمی‌کنم، هرچند که اتفاق‌های خوبی برایم رخ داد اما اگر به گذشته باز می‌گشتم، ترجیح می‌دادم زندگی خودم را داشته باشم و فرزندانم را بزرگ کنم.»

آخرین سریالی که فکور صبور در آن ایفای نقش کرده بود، سریال کامیون با کارگردانی مسعود اطیابی در سال ۱۳۹۸ بود. مسعود اطیابی هم درباره تجربه همکاری با این بازیگر گفت: «همکاری من با خانم فکور صبور در سریال کامیون بسیار کوتاه مدت بود، اما در همین مدت زمان کوتاه هم تجربه بسیار خوبی در کنار ایشان رقم خورد. ایشان شخصیت خیلی خوبی داشتند، بسیار موجه، خوش اخلاق، با متانت و مومن بودند بسیار منظم بودند. ایشان همیشه سر صحنه نمازشان را می‌خواندند و آگاهی بالایی نسبت به احکام دینی داشتند و از صبح که اخبار مربوط به خودکشی ایشان را می‌خوانم و می‌شنوم بسیار متعجب هستم، هرچند که صحت و سقم این اخبار چندان معلوم نیست.»

او درباره آخرین اطلاعی که از وضعیت این هنرمند داشت گفت: «بعد از سریال دیگر خیلی خبری از ایشان نداشتم اما دورادور از ایشان می‌شنیدم و می‌دانم که مشکل مالی نداشتند با این حال برای ایشان خواستار علو درجات هستم و امیدوارم روحشان قرین رحمت باشد.»

 آن روحیه سرزنده چه شد

بهنام شرفی، بازیگر تئاتر و تلویزیون که آخرین‌بار در سریال تلویزیونی کامیون با زهره فکور صبور همبازی بود درباره این هنرمند گفت: «امروز صبح که فصای مجازی را باز کردم اولین چیزی که دیدم چهره زهره فکور صبور با یک روبان مشکی بود و به قدری شوکه شدم که تا چند دقیقه به صفحه زل زده بودم و حتی باورم نمی‌شد و فکر می‌کردم در حد یک شایعه است ولی در کمال ناباوری حقیقت دارد.»

شرفی درباره شخصیت این بازیگر گفت: «بسیار انسان خوش انرژی، مهربان و خوش برخورد بودند. متعهد بود و به شغلش اهمیت می‌داد و با همکارانش رفتار بسیار خوبی داشت. ایشان به قدری به کارشان متعهد بودند که حتی یک روز بعد از پایان پروژه کامیون هم آمدند کنار ما تا اگر کاری باشد انجام دهند. همان روز با ما بگو و بخند کردند و رفتند. ایشان هر چیزی که از یک هنرمند انتظار داشتیم را در رفتارشان داشتند و از لحاظ رفتاری و شخصیتی یک هنرمند واقعی بودند. من نمی‌دانم آن روحیه سرزنده چه شد و کجا رفت، صفحه اینستاگرامشان را که نگاه می‌کردم پر از انرژی مثبت و شکرگزاری خداوند بود.»

 او ادامه داد: «موضوع عجیب این است، کسی که تا این اندازه عقاید مذهبی داشت، خدا باور بود و شور و امید به زندگی در او موج می‌زد، چه شد که به یک‌باره چنین عملی را انجام داد، اصلا عجیب است فردی با این حجم از عقاید مذهبی دست به انجام چنین کاری بزند. طبیعتا مشکل در جایی دیگر است همین دیروز یک پستی از مصاحبه قدیمیشان منتشر کردند که به نظرم همان حرف‌ها پر از امید بود و وقتی دوباره آن پست را دیدم اشک در چشمانم حلقه زد.»

شرفی ادامه داد: «خانم فکور صبور، انسانی مردمی، خوش برخورد، احساساتی و مفید برای جامعه هنری بودند. اما متاسفانه کسی از زندگی شخصی ایشان خبر ندارد و همه ما فقط چهره اجتماعی ایشان را دیدیم. همه آدم‌ها مشکلاتی در زندگیشان دارند اما این مشکلات درباره زندگی هنرمندان کمی پیچیده است، چون همه می‌گویند این آدم بی‌دغدغه است. همه ما لحظاتی را در زندگی شخصی‌مان داریم که انسان را می‌شکند و اگر نتواند درست با آن کنار بیاد و حلش کند آسیب بدی می‌بیند. این مسائل و مشکلات باید آسیب‌شناسی و حل شود چون همان قدری که یک انسان جلوی بقیه حالش خوب است می‌تواند در زندگی شخصی حالش بد باشد. همه فکر می‌کنند حال هنرمندان خوب است، اما نمی‌دانند یک هنرمند همان قدر که در خلق یک اثر توانمند است، ممکن است در حل مشکلات زندگی شخصی‌اش مشکل داشته باشد.» 

او در پایان گفت: «امیدوارم روحشان شاد باشد و همه آن اخلاق‌های خوی و انرژی‌های مثبت به خودشان بازگردد.»

زهره فکور صبور این روزها مشغول بازی در سریال «بی‌همگان» با تهیه‌کنندگی مهران مهام و کارگردانی بهرنگ توفیقی بود. «روزگار جوانی»، «دلنوازان»، «مسافری از هند»، «دردسرهای عظیم»، «نرگس» و ... از مهم‌ترین سریال‌های کارنامه هنری زهره فکورصبور است.  

کد خبر 661400 برچسب‌ها بازیگران سینما و تلویزیون ایران

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: بازیگران سینما و تلویزیون ایران زهره فکور صبور زندگی شخصی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۰۱۷۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در انتظار روزهای خوب برای«زهره» اصلی ترین آبریز کشور

به گزارش خبرنگار مهر، کشت و کار کشاورزی در این دو دشت با توجه به کیفیت رودخانه زهره طی سالیان متمادی دارای نقصان فزاینده بوده است.تا آنجا که طبق اعلام وزارت جهاد کشاورزی شاخص بنیادین عملکرد در واحد سطح در اراضی مشروب از رودخانه زهره در این دو منطقه در حدود یک چهارم میانگین کشوری است.

در این شرایط امید می‌رود تا به آبگیری سد چمشیر و بهبود نسبی کیفیت آب رها شده از این سد، بازدهی فعالیت کشاورزی در این دو دشت به تدریج بهبود یابد.

سد چمشیر در ۲۵ کیلومتری جنوب شرقی شهر گچساران در استان کهگیلویه و بویراحمد، روی رودخانه زهره ساخته میشود. این سد یکی از بلندترین سدهای وزنی ایران از نوع بتنی غلتکی با ارتفاع ۱۵۰ متر است. مخزن سد چم شیر ۲.۳ میلیارد مکعب ظرفیت دارد. ظرفیت نیروگاه برقابی این سد ۱۷۶ مگاوات به علاوه نیروگاه جریانی به ظرفیت ۱۱ مگاوات است. هدف از احداث این سد، تنظیم جریان آب و تعدیل کیفیت آب رودخانه و بهبود آب کشاورزی در پایین دست است.

در حالت طبیعی رودخانه زهره برخلاف نام زیبایش، یک رودخانه سیلابی و وحشی است و شدت شوری آب این رودخانه در بازه هایی از زمان به حدی بوده است که عملاً مصارف کشاورزی در این رودخانه غیرممکن میگردید. کیفیت بسیار متفاوت و همچنین سیلابی بودن زهره، سبب شده تا حیات شرق خوزستان به اندازه کافی از این رودخانه بسیار مهم منتفع نباشد. از سوی دیگر، هیچ ابزار مدیریت منابع آبی پیش از سد چمشیر، روی این رودخانه احداث نشده و تمامی آورد آبی آن پس از گذر از شرق خوزستان و استان بوشهر به خلیج فارس میریخت.

با تاکید دوباره بر هدف بهبود شرایط کیفی و کمی آب رودخانه زهره توسط سد چمشیر، سازوکار احداث سد نیز به این منوال است که موقعیت قرارگیری و محور این سد به نحوی تعیین شده است که بتواند آورد آبی سیلابی رودخانه زهره را کنترل کند و کمترین میزان شورابه نیز در مخزن سد قرار گیرد. با تنطیم جریان آب رودخانه زهره در تابستان که آورد رودخانه زهره کاهش می یابد، با رهاسازی آب دبی بیشتری وارد رودخانه شده و شوری آب رودخانه زهره در پایین دست سد را پس از چشمه های شور بعد از سد تعدیل میکند. بنابراین با تنظیم جریان آب، کیفیت آب رودخانه زهره در پایین دست سد تعدیل شده و آب با کیفیت بهتری از لحاظ شوری در اختیار کشاورزان قرار خواهد میگیرد.

تمامی اراضی کشاورزی هندیجان بدلیل شوری بالای رودخانه زهره و کاهش دبی رودخانه خصوص در فصل تابستان امکان کشاورزی ندارند. همانطور که در نمودار تهیه شده توسط مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات وزارت جهاد کشاورزی از شهرستان هندیجان می بینید، میزان سطح اراضی تحت کشت بین سالهای ۱۳۸۳ تا ۱۴۰۲ از حدود ۱۵ هزار هکتار تا ۲۹ هزار هکتار متغیر بوده است.

نیمی از مردم هندیجان به شغل دامداری و کشاورزی مشغول هستند و معیشت شان وابسته به رودخانه زهره است. دشت هندیجان یکی از مناطق مهم کشت گندم در استان خوزستان است که بدلیل شوری آب و خاک و عدم برنامه ریزی صحیح آبیاری، از عملکرد و بهره وری مصرف پایینی در کشت گندم برخوردار است.

در سالهای گذشته بدلیل شوری بالای و کاهش شدید دبی رودخانه زهره، کشاورزان با عدم امکان کشت محصول در بسیاری از اراضی مواجه بوده و همین امر باعث کاهش درآمد خانوارها و ناامیدی آنها از کشاورزی شده است. بطور مثال در زمستان سال ۱۳۹۶، کشاورزان هندیجانی با تجمع در برابر فرمانداری هندیجان نسبت به عدم رهاسازی آب از ابتدای سال زراعی برای آبیاری ۲۴ هزار هکتار اراضی کشاورزی خود اعتراض کردند.

براساس اعلام فرماندار این شهرستان، در سال زراعی جاری ۱۴۰۳ سطح اراضی زیر کشت به ۳۵ هزار هکتار رسیده است. مسلماً این میزان سطح زیرکشت گندم در ۲۰ سال گذشته امکان پذیر نبوده است و یکی از عوامل میتواند تنظیم جریان آب رودخانه زهره با سد چمشیر و اطمینان به بخش کشاورزی از تامین آب مورد نیاز در افزایش سطح زیر کشت در این شهرستان باشد. باید یادآور شد که مشکل کشاورزی در هندیجان در حال حاضر تنها تامین آب نیست. کشاورزان به مواردی مانند کمبود تامین سوخت برای کشاورزی، شوری خاک، بالا بودن بهای کود و سموم کشاورزی و همچنین عدم ساخت زیرساخت های مورد نیاز کشاورزی مانند شبکه های آبیاری و زهکشی اشاره دارند.

میانگین برداشت گندم در استان خوزستان حدود چهار تا ۴.۵ تن در هر هکتار است. توجه به آمار سطح تولید محصول در شهرستان هندیجان نشان میدهد که میزان تولید در سطح هکتار در این شهرستان تقریباً یک چهارم میانگین در استان خوزستان بوده است. شرایط جغرافیایی و محل تامین آب کشاورزی که از رودخانه شور زهره است، در اصل امکان تولید بالا و چشمگیر محصولات کشاورزی را در این اراضی بطور طبیعی نمی دهد. با توجه به شوری بالای خاک در این محدوده نمیتوان انتظار داشت که تنها با تنظیم کمی و کیفی جریان رودخانه زهره، شاهد شکوفایی کشاورزی در این دشت باشیم. در واقع باید پذیرفت که رهاسازی آب از سد چمشیر با کیفیت بهتر آب در تابستان با شوری کمتر بخشی از مشکلات کشاورزی را حل می کند.

کد خبر 6093223 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • منتظر اعلام نظر کارشناسان درباره علت حریق در شفت هستیم
  • بارش باران کم سابقه در اهوا/ شهروندان صبور باشند به زودی شهر به حالت عادی باز می‌گردد
  • اعلام فهرست کاندیداهای مورد حمایت «خانه انقلاب» برای دور دوم انتخابات
  • حوزهٔ انتخابیه تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس
  • مهدی نصیری، جزئیات زندگی خصوصی محسن مخملباف و مادرش را منتشر کرد که خلاف اخلاق بود /او به سیدمحمد خاتمی توهین و بی ادبی می کرد
  • آشنایی جامه هدف بهزیستی با معیارهای انقلاب با جهاد تبیین
  • گفته و ها و ناگفته های معلمان در دیدار با رئیس‌جمهور
  • برای زهره حممیدی دعا کنید
  • در انتظار روزهای خوب برای«زهره» اصلی ترین آبریز کشور
  • فیلم| ناگفته‌های سردار حاجی‌زاده از عملیات وعده صادق